Websolution by Vermø Gruppen

 

 

 

Salon Hair Style blev åbnet 1989, og beskæftiger i dag 7 medarbejdere. Vi driver en eksklusiv, moderne og moderigtig salon, der hele tiden er på forkant med tidens mode og nyeste trend.

Alle medarbejdere er veluddannede, og videreuddanner sig løbende på specialkurser i både ind - og udland.

For Hair Style er det et meget vigtigt parameter hele tiden at udvikle personalet, således de dygtiggører sig, og er klædt på til at møde morgendagens udfordringer.

Vi sætter alle en ære i at yde individuel og personlig rådgivning, og give os tid til at drøfte og studere nye frisurer med vores kunder.

Vi er til for alle, d.v.s. damer, herrer, teenagere og børn. Salonen er indrettet hyggeligt og stilrent.

Ydermere har vi gjort salonen handicapvenlig. Kørestolsbrugere og gangbesværede har derfor meget nem adgang til salonen. Vi har sågar gode parkeringsforhold, uden betalingsafgift - dog skal kunderne hente en p-tilladelse i salonen.

Salonen har en ´´shop i shop´´ afdeling, hvor kunderne kan købe kvalitetsprodukter til hjemmebrug. Vi følger hele tiden op på produkterne så udvalget altid er det bedste. Produkter der kun forhandles af professionelle frisørsaloner.

Vi giver naturligvis gode råd og vejledning, således at kunderne får de helt rigtige produkter til den korrekte hårpleje.

 

HairStyle Horsens, Svanes Have l G • 8700 Horsens • TLF: 75 60 13 00